Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 DG hair design

Η γενειάδα δεν είναι απλώς «γένια» - αυτό είναι το θεμελιώδες που οφείλεις να έχεις στο μυαλό σου. Η γενειάδα είναι μαλλιά στο πρόσωπο. Και θέλουν πολύ περισσότερη περιποίηση και από τα ίδια σου τα μαλλιά. Ένα ατημέλητο μούσι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύμβολο κακής αισθητικής και νωθρότητας: έχεις στο πρόσωπό σου ένα τόσο «δυνατό» στοιχείο και δεν κάνεις απολύτως τίποτα για να το αναδείξεις.

Εάν, λοιπόν, θέλεις η γενειάδα σου να αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο του προσώπου σου αλλά και του συνολικού σου στυλ, οφείλεις να λάβεις υπ' όψιν σου κάποιες σημαντικές επισημάνσεις.

1. Όταν πάρεις την απόφαση να αποκτήσεις γενειάδα, φρόντισε ώστε να μεγαλώνει αξιοπρεπώς. Σε όποιο μήκος κι αν φτάσει με τον καιρό, οφείλει να δείχνει θεληματική και αποφασιστική αλλά την ίδια στιγμή ραφινάτη και εξευγενισμένη.

2. Όλο αυτό το δήθεν macho στυλ «γένια τριών ημερών» που κυριάρχησε τα τελευταία.       χρόνια δεν έχει πια λόγο ύπαρξης στο πρόσωπό σου. Εκτός αν ναυάγησες σε κάποιο ξερονήσι το Σαββατοκύριακο.

3. Τη στιγμή που αποφασίζεις να μεγαλώσεις μια γενειάδα αναλαμβάνεις μια σειρά δεσμεύσεων: οφείλεις να την τριμάρεις τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα, να την πλένεις μία φορά την ημέρα και να μη νιώθεις έκπληξη, οργή ή κόμπλεξ κάθε φορά που οι γονείς θα κρύβουν τα έντρομα παιδιά τους από σένα (ιδίως αν φοράς σκούφους, καπέλα και μεγάλα μαύρα γυαλιά).

4. Το μούσι έχει πολλή δύναμη, περισσότερο ορατή και από τα μούσκουλα που μπορεί να κρύβονται κάτω από το πουκάμισό σου. Σε ένα αδύνατο πρόσωπο χαρίζει πλάτος, ενώ για ένα στρογγυλό ή παχουλό πρόσωπο αποτελεί ιδανικό καμουφλάζ. Σε extreme καταστάσεις μπορεί να προσφέρει ζεστασιά ή ακόμα και ένα μέρος να στηρίξεις το μολύβι σου. Αν όμως του φερθείς χωρίς σύνεση και τακτ, θα σου το ανταποδώσει με μια εικόνα που θα αποπνέει κακομοιριά, εξαθλίωση και ποταπότητα.

5. Η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να πάρεις είναι μέχρι που θέλεις να φτάσει το μούσι σου. Ποτέ μην του κόβεις τη φόρα κοντά στο σαγόνι. Αλλά και μην ξεχαστείς κι αρχίσεις να μοιάζεις με τους ZZ Top. Προσδιόρισε ένα μάξιμουμ μήκος κάπου γύρω στο μήλο του Αδάμ κι ένα πλάτος ως το σημείο όπου ενώνονται ο λαιμός με το κεφάλι σου. Και πάντα να το κόβεις έτσι ώστε να δημιουργείται μια μύτη προς τα κάτω.

 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 21 προϊόντα)
Αποτελέσματα:
 
Banner
Banner
Banner